Tervetuloa, tämä on organisaation Feedtrail saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.feedtrail.com ja on laadittu / päivitetty 24.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Verkkolomakkeella

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella

Sähköpostilla

cx@feedtrail.com

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Feedtrail varmistaa saavutettavuuden seuraavilla toimenpiteillä: Saavutettavuus kuuluu toiminta-ajatukseemme. Saavutettavuus kuuluu sisäisiin käytäntöihimme. Organisaatiollamme on selkeät saavutettavuustavoitteet ja -vastuutasot. Organisaatiollamme on määritetyt saavutettavuuden laadunvarmistysmenetelmät. Testiryhmiin pyritään saamaan mukaan erilaisia ihmisiä. Tunnetut saavutettavuusongelmat Käyttäjät saattavat edelleen kohdata sivustolla joitakin ongelmia. Seuraavassa on kuvaus tunnetuista saavutettavuusongelmista. Jos huomaat sivustolla ongelman, joka ei ole luettelossa, ota meihin yhteyttä. A. Näppäimistöllä navigointi Tabulaattorilla navigointi on epälooginen ja se ei tue toistavan sisällön ohittamista. B. Kuvat ja ikonit Kuvista ja ikoneista puuttuu kuvaukset tai kuvausten käännökset. Osalta elementeistä puuttuu nimikkeet ruudunlukuohjelmille. C. Ruudunlukuohjelmat Ruudunlukuohjelmien tuki on puutteellinen.